Veganski recepti od A do Ž: zajtrki, kosila in sladice je najina prva knjiga, ki obsega 200 strani z več kot 100 veganskimi recepti opremljenimi s čudovitimi celostranskimi fotografijami. Knjiga vsebuje veganske in bolj zdrave alternative klasičnih jedi, kot so lazanja, bolonjska omaka, potica, cheesecake, palačinke in še več. Vsebuje tudi povsem edinstvene in izvirne veganske recepte, s katerimi lahko obogatite svoj jedilnik. Knjiga je namenjena tako tistim, ki se z vegansko prehrano šele srečujete, kot dolgoletnim veganom in tudi vsejedcem, ki želite poskusiti nekaj novega.
V njej boste našli veliko receptov za jedi brez jajc, mleka glutena, olja, sladkorja, soje in oreščkov, kar je pri vsakem receptu jasno označeno. Označen je tudi okviren čas priprave in količina. Knjiga vsebuje tudi zaznamovalni trak s katerim si lahko označite svoj najljubši recept.
Knjiga je razdeljena na tri glavne sklope:
– zajtrke (sladke in slane)
– kosila in
– sladice.
Vsak recept je opremljen s celostransko fotografijo jedi, nekateri pa še s slikami postopka.
Knjiga vsebuje 102 recepta, od tega jih je
– 64 brez glutena,
– 62 brez olja,
– 37 brez sladil,
– 64 brez oreščkov,
– 80 brez soje.