Globok vdih: vodena meditacija za otroke

Pomiri svoje skrbi in utrjuj svoj pogum – ali pa se samo sprosti med napornim dnevom in umiri pred spanjem. Dihaš ves dan – vdih in izdih, vdih in izdih –, brez da bi se tega sploh zavedal. Toda ali se vedel, da se s svojim dihanjem lahko tudi poigraš

Globok vdih: vodena meditacija za otroke 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

18.95

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Globok vdih: vodena meditacija za otroke 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Globok vdih: vodena meditacija za otroke 6

Opis

Pomiri svoje skrbi in utrjuj svoj pogum – ali pa se samo sprosti med napornim dnevom in umiri pred spanjem. Dihaš ves dan – vdih in izdih, vdih in izdih –, brez da bi se tega sploh zavedal. Toda ali se vedel, da se s svojim dihanjem lahko tudi poigraš in ga izkoristiš, da te odpelje na pustolovščino? Vse, kar moraš storiti, je, najdeš udoben prostor in zapreš oči.

Ali tvoje dihanje zveni kot morski valovi? Kot veter pred močno nevihto ali vetrič na začetku pomladi? Morda čutiš, kako potuje navzdol vse do konic tvojih prstov? Do trenutka, ko boš odprl oči, se boš že počutil malo lažji, mirnejši, bolj sproščen.

V Globokem vdihu William Meyer z nežno spodbudnim besedilom in Brittany R. Jacobs s čudovitimi ilustracijami meditiranje naredita tako zabavno, kot se zdi kot igra, le da s pomembnejšimi učinki.

Dodatno

Globok vdih: vodena meditacija za otroke 7Lastnosti

avtor

William Meyer

format

23 , 0 x 23 , 0 cm

isbn

9789617001204

leto-izida

2020

proizvajalec

Založba BP

st-strani

40 strani

vezava

Trda vezava