Beremo

Kadar ste veseli, Vesolje deluje hitro!

Kadar ste veseli, Vesolje deluje hitro! 1
Povzela: Mirela SmajićNEOMEJENO VODSTVO VAM JE DOSEGLJIVO, KO SE PREDATE, DA GA SPREJMETELogika, strah in omejitve so naju odrezali od povezave do ustvarjalnih možnosti in vodstva Vesolja. Ko sva se predala svoji resnični moči, so začeli prihajati čudeži. In to hitro. Skozi proces spominjanja in sprejemanja svoje energijske moči sva bila zopet sposobna povrniti zaupanje in navdušenost. Vesolje je obilen tok pozitivne močne energije. Ko se uskladite s to ljubečo močno energijo, jo privlačite kot magnet. Kadar vas kaj vznemiri in pelje stran od veselja, vam Vesolje takoj začenja kazati pot. Imate moč, da se uskladite s čimer koli, kar želite videti. Ta usklajenost bo vedno pozitivna in vas v življenju podpirala, vse dokler ste uglašeni s svojo energijsko močjo.PONOVNO POVEZOVANJE S SVOJO MOČJO SE ZAČNE S SPOZNANJEM, DA STE JO IZGUBILI …Koraki za ponovno povezavo z Vesoljem. Uporabite jih, da se spomnite močne povezave, ki jo lahko vzpostavite v vsakem trenutku.Več v knjigi Vesolje vas podpira >>

Prvi korak: Bodite odločeni, da gledate z ljubeznijo.

Kaj je tisto, kar govorite (naglas ali sami sebi), da vas ločuje od vaše moči?
Vaša odkritost je tisto, kar vam odpira vrata, da se spomnite in sprejmete svojo skrito moč. Vzemite si trenutek, da ponovno preberete svojo nizkovibracijsko zgodbo in ugotovite, kakšne občutke vam sproža.

Drugi korak: Naj vaši občutki vodijo vašo pot.

Naslednji korak do odpiranja svojih skritih moči je, da si razjasnite, kako se želite počutiti.

Tretji korak: Prosite za svoje znamenje.

To je zabaven del! Čas je, da prosite za svoje znamenje. Vedno lahko prosite za znamenje, da vas vodi k čemur koli, kar želite. Če ne veste, kako bi se odločili, ali le želite vedeti, če ste na pravi poti, prosite za znamenje. In ne obremenjujte se s tem, kakšno naj bi bilo vaše znamenje.

Četrti korak: Predajte Vesolju in bodite potrpežljivi.

Predajte zdaj svojo željo Vesolju s prošnjo: »Hvala ti, Vesolje, da mi nudiš jasnost. Pokaži mi moje znamenje, ko grem v pravo smer.« Bodite potrpežljivi. Trenutek, ko sprejmete svoj notranji mir in predate izid, je trenutek, ko gre Vesolje resnično lahko na delo.

Peti korak: Odprite se ustvarjalnim možnostim.

Veselje je odločilni ustvarjalec. Ta prijetna, radostna energija je povezana z ljubeznijo Vesolja. Tudi zato otroci doživljajo veliko več čudes in navdušenja kot odrasli. Povezati se moramo z otrokom v sebi in sprejeti obvezo, da se odvadimo omejitev sveta ter se spomnimo igrivosti svojega pravega bistva, kar je ljubezen.
Zaupajte si, da ste zmožni povezati se z Vesoljem. Svojo moč ste predolgo zanikali. Zdaj je čas, da prejmete ljubezen, svetlobo in občutek globoke povezanosti.

Povezava do knjige Vesolje vas podpira, Gabrielle Bernstein: TUKAJ >>