Modrost zdravljenja s kristali (44 orakeljskih kart)

Modrost zdravljenja s kristali (44 orakeljskih kart) 13

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 28.00€.Current price is: 26.60€.

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Modrost zdravljenja s kristali (44 orakeljskih kart) 14 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Modrost zdravljenja s kristali (44 orakeljskih kart) 15

Opis

Z branjem kart boste dovolili modrosti prednikov, da vam posreduje sporočila, ki vas bodo usmerila na pot življenja, ki je polno magičnosti in modrosti. Orakeljske karte so zasnovane tako, da vas vodijo k odgovoru na nekatera najgloblja in najbolj osebna življenjska vprašanja. Vsaka karta se osredotoča na določen vidik vašega življenja. Pri vsaki karti boste videli predloge, odgovore in napotke, ki vas bodo usmerjali v procesu vašega osebnega razvoja in doseganja uspehov.

Če resneje razmišljate o življenjskih spremembah in želite imeti bolj zavestno življenje ter narediti določen napredek na ravni duše, potem vam bodo te karte pomagale, da boste hitreje prispeli na cilj. Kristali vsebujejo modrost starodavnih ljudi, ki so nekoč živeli na zemlji, ki jo je moč priklicati skozi molitev, meditacijo in zdravilni ritual ter s tem omogočiti spremembe in nuditi oporo. Posedujejo skrivnosti modrih ljudi, zdravilcev, šamanov, bojevnikov, keltskih duhovnikov druidov in ostalih, ki so imeli znanje, s katerim so pomagali ljudem.

Ta mogočni orakelj vam daje priložnost, da preizkusite čudovite modrosti zdravljenja ter premostite prepad med nami in materjo Zemljo. Skupaj lahko znova začnemo funkcionirati kot eden. Kličejo nas obredi in duhovna povezava. Da bi lahko znova pridobili svoje naravne duhovne sposobnosti, moramo najprej pozdraviti sebe. Šele nato bomo lahko stopili v vlogo čuvajev obreda. Z branjem kart boste dovolili modrosti prednikov, da vam posreduje sporočila, ki vas bodo usmerila na pot življenja, ki je polno magičnosti in modrosti.

Orakeljske karte vam bodo pomagale ustvariti pravo vez. Predniki kristalov so povezani z višjimi svetovi, kot so angeli in ostala višja bitja, ki nadzorujejo blagostanje vseh čutečih bitij. Zbiralci kristalov se povežejo z višjimi frekvencami kristalov in jih postavijo na vse štiri konce sveta. Resda imajo kristali različna imena in barve, vendar njihovo poslanstvo ostaja nespremenjeno: prinesti mir in prizemljitev ter ljudi voditi in nam pomagati.

VEČ O KARTAH:

Kako uporabiti modrost zdravljenja s kristali:
Orakeljske karte so zasnovane tako, da vas vodijo k odgovoru na nekatera najgloblja in najbolj osebna življenjska vprašanja. Vsaka karta se osredotoča na določen vidik vašega življenja. Pri vsaki karti boste videli predloge, odgovore in napotke, ki vas bodo usmerjali v procesu vašega osebnega razvoja in doseganja uspehov. Če resneje razmišljate o življenjskih spremembah in želite imeti bolj zavestno življenje ter narediti določen napredek na ravni duše, potem vam bodo te karte pomagale, da boste hitreje prispeli na cilj.

Pomembno je, da si vzamete čas za odmor in dovolite kartam, da se pogovarjajo z vami na globljem nivoju, preden začnete postavljati nova vprašanja. Vzemite si čas, da stvari predelate. Za vzpostavitev vaše polne duhovne moči je potreben čas.

Obstaja več načinov uporabe orakeljskih kart:
Najprej se dotaknite vsake karte posebej in vzpostavite povezavo z njimi. Predstavite se tako, da vsaki karti izrečete mantro. Vsaki karti lahko enostavno rečete: “Hvala” ali “Pozdravljena in hvala”. Predstavite se na enak način, kot bi se predstavili novemu prijatelju.

Ko mantro zaključite, povprašajte orakeljske karte, kakšne namene imajo z vami ter zatem izberite eno karto. Ugotovili boste, zakaj vas je izbrala ravno ta karta. Morda je ravno to eno od vaših poslanstev na zemlji. Bistvo vašega poslanstva si zabeležite v beležko in se pozneje vrnite k njemu. Znova si ga, recimo, oglejte čez tri mesece ali čez eno leto in videli boste, kako se ujema z vašim življenjem ter kaj ste se naučili, odkar ste začeli delati s kartami. Orakeljske karte lahko uporabite zase ali za nasvete drugim. Seznanite karte z vašo namero, tako da se bodo znale uskladiti z osebo, ki ji nameravate brati iz kart. Potem pa je vse odvisno od zakona privlačnosti.

Postavitev ene karte – Predstavlja odličen način, s pomočjo katerega se lahko osredotočite na svoj dan. Ta način lahko uporabite za pregled vašega dneva ali za to, da določite, čemu boste posvetili pozornost naslednji dan. Izberete lahko tudi karto, s katero se boste osredotočili na sanjska potovanja ali tolmačenje sanj.

Postavitev kart za ljubezen – Preden izberete dve karti, se osredotočite na vaše najpomembnejše vprašanje, ki zadeva ljubezen. Obe karti sta lahko povezani s tistim, na kar se mora osredotočiti vaša osebnost, da bi lahko ljubezen vstopila v vaše življenje ali da bi vam pomagala v trenutni zvezi. Lahko pa izberete eno karto zase in drugo za osebo, ki vas zanima in o kateri morda poizvedujete. Obe karti lahko uporabite za to, da ju povprašate o značilnostih vaše sorodne duše.

Postavitev treh kart – je tudi odličen način za delo s kartami. Prva karta predstavlja trenutno stanje, druga karta pa vam sporoča, kaj je tisto, kar v trenutni situaciji pogrešate. Tretja karta pa vam bo pokazala najpomembnejši nauk, ki se ga morate naučiti. To karto lahko uporabite tako za preteklost kot tudi za sedanjost in prihodnost. V tej postavitvi preprosto iščete preteklost, sedanjost in prihodnost. Prva karta se nanaša na pretekla dejanja. Druga karta predstavlja rezultat teh preteklih odločitev in dejanj v sedanjosti. Tretja karta pa vam kaže, kam boste prispeli, če ne boste uvedli nobenih sprememb in če ne boste sprejeli nobenih novih odločitev. Vse karte, ki jih izberete zatem, predstavljajo nadaljnje rezultate odločitev, ki ste jih že sprejeli. Temu lahko sledijo še tri karte, ki jih lahko vprašate, kaj vam bo prinesla prihodnost, če boste uvedli nove, pozitivne spremembe. Tako lahko dobite vpogled v postopek, ki bi ga bilo treba izvesti, da bi lahko udejanili ustrezne spremembe za svetlejšo, srečnejšo in bolj razsvetljeno prihodnost.

Postavitev za pretekla življenja – Ta postavitev vam bo pomagala razumeti vzorce ali energije, ki jih imate v sebi še iz vaših preteklih življenj. Te karte naj vam predstavljajo priložnost, da odkrijete izzive iz prejšnjih inkarnacij, ki so še danes prisotni. Poiščite tudi darove, ki ste jih prinesli s sabo, ter skušajte najti načine, kako jih spraviti na plano in uporabiti za višji namen.

1. Energija ali vzorec, ki ga prinesete v to življenje iz preteklih inkarnacij.
2. Energijski vzorci, ki so bili ustvarjeni v tem življenju in ki niso povezani s prejšnjimi življenji.
3. Darovi, ki ste jih prinesli v to življenje iz preteklih inkarnacij.
4. Največji izziv, ki ga moramo v tem življenju premagati.
5. Karma iz prejšnjih življenj, ki jo je potrebno odstraniti
6. Nauki iz tega življenja, ki se jih morate ponovno naučiti oziroma jih ponoviti in ki ste jih prenesli iz drugih inkarnacij.
7. Na kaj se moramo osredotočiti, da bi lahko premagali pomembne lekcije iz naših prejšnjih življenj.
8. Naslednji koraki ali nadaljnje delo, ki ga je treba opraviti, da bi videli rezultate tega glavnega nauka.
9. Na kaj se morate osredotočiti, da bi se iz teh starih vzorcev nekaj naučili.

Postavitev za eno leto – Izberete lahko dvanajst kart, da bi ugotovili, kaj vam lahko ponudi vsak mesec v letu in na čem morate delati oziroma na kaj morate biti prav vsak mesec v letu pozorni. Sami lahko poljubno izberite mesec, v katerem boste pričeli z branjem kart.

Mentalna, fizična, duhovna, čustvena postavitev – To postavitev uporabite takrat, ko želite natančneje opredeliti opravila, ki se jih morate lotiti na teh štirih pomembnih področjih vašega življenja. To lahko storite vsak dan, vsak teden ali vsak mesec.

Kako deluje prihodnost:
Prihodnost je dovolj enostavno področje in njene značilnosti lahko precej hitro ugotovimo, če jo poenostavimo. Predstavljajte si, da obstajajo tri vrste prihodnosti. Prva prihodnost pravi, da če ne spremenimo ničesar, se tudi nič ne bo spremenilo. Druga prihodnost pravi, da če nekaj spremenimo, potem se bo tudi nekaj spremenilo. Tretja prihodnost pravi, da ko naredimo napako, se pogosto zgodi še več napak. Rezultati teh napak se začnejo na različne načine pojavljati v našem življenju.

Dobra plat druge prihodnosti (če nekaj spremenimo, se bo nekaj spremenilo) je, da imate priložnost, da dosežete spremembe. Če vam spodleti, boste imeli v sedanjosti novo možnost izbire ali pa boste zadevo še enkrat ponovili, kar bo morda ustvarilo boljšo prihodnost. Kot pri duhu iz steklenice, ki vam uresniči tri želje, imate tudi vi sedaj na voljo tri različne izbire.

Za prvo prihodnost (če ne spremenimo ničesar, se tudi nič ne bo spremenilo) bi lahko rekli, da če ne storimo ničesar, bo šlo v naši prihodnosti vse narobe. Če je to potrebno, je torej bolje, da se odločimo za spremembe. Te karte vam na preprost način pomagajo ugotoviti, katera pot je za vas najboljša. To vam zagotavlja, da bo v vaši prihodnosti še vse v najlepšem redu. Tako ne bo prišlo do nobenih napak in zato se vam tudi ne bo treba ukvarjati s kakršnimikoli posledicami napak. Najpomembneje pa je, da se pri uporabi teh kart zabavate.

Ko končate z branjem kart, ne pozabite zapreti duhovnih vrat. Prosite posebnega pomočnika, kot je recimo nadangel Mihael, da čuva vaše karte. Pred in po uporabi kart naredite posebno meditacijo ali molitev.

Trda vezava, 128 strani + 44 kart

Dodatno

Modrost zdravljenja s kristali (44 orakeljskih kart) 16Lastnosti

leto-izida

2021