Ustvarimo kulturo Gaje-Vizija in delovni zvezek

Marko Pogačnik v najnovejši knjigi podaja vizijo možne prihodnje človeške kulture, ki temelji na soustvarjanju z Gajo, njenimi elementarnimi svetovi in bitji iz vzporednih evolucij.

Ustvarimo kulturo Gaje-Vizija in delovni zvezek 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.00

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ustvarimo kulturo Gaje-Vizija in delovni zvezek 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ustvarimo kulturo Gaje-Vizija in delovni zvezek 6

Pogosto kupljeno skupaj

24.00
22.80
19.95
3.45
70.20
Za 4 izdelkov

Opis

Namen knjige je spodbuditi zavest in neomajno prepričanje, da je možno ustvariti povsem drugačno kulturo od te, v kateri se trenutno sučemo z občutkom, da izhoda ni.

Knjiga je tudi vadnica, tako za delo pri individualnem duhovnem razvoju kot tudi za osebno spreminjanje sveta v prijetnejši kraj za življenje in ustvarjanje.

S pomočjo avtorjevih delovnih izkušenj, vizij, zgodb iz sanj in komunikacije z bitji iz vzporednih svetov nam ponuja priložnost preseči ustaljene miselne vzorce, tako da v bralki ali bralcu vzbudi kakovost domišljije, ki je temeljno orodje vsakega ustvarjalnega procesa.


MARKO POGAČNIK razvija umetnost, dejavno na področju celostne ekologije, geomantije, družbenih gibanj in osebnega razvoja posameznika. Zanima ga, kaj lahko umetnost prispeva k življenju drugačnega od tistega, kar uveljavlja sodobna razumsko in potrošniško naravnana civilizacija.

Razvil je litopunkturo – umetnost akupunkture pokrajin in mest s pomočjo znamenj, imenovanih kozmogrami. Za svoje delo je bil nagrajen z nagrado Prešernovega sklada, Bevkovo nagrado (oboje 1991) in nacionalno nagrado za likovno umetnost, Jakopičevo nagrado (2008).

Je avtor državnega grba Slovenije. Od leta 2016 dalje nosi naziv Unescovega umetnika za mir.

Dodatno

Ustvarimo kulturo Gaje-Vizija in delovni zvezek 8Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789617129861

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

318 strani

vezava

Mehka vezava