Reiki dimenzije (44 kart + knjižica)

Tako zdravilne. In tako zelo jih potrebuje … prav vsak. Sedaj so na voljo tebi, zato, da vedno veš kaj potrebuješ. Tukaj so Reiki karte, ki jih je navdihnila ta starodavna zdravilnost. Že od leta 1920 Reiki s svojo energijsko podporo navdušuje vsakogar, ki se sreča z njim. In tako je poiskal pot tudi do tebe. Reiki karte so karte, ki jih lahko uporablja prav vsak, pa če si Reiki mojster/mojstrica ali pa se z Reikijem srečuješ prvič.

Reiki dimenzije (44 kart + knjižica) 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

33.00

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
 • Reiki dimenzije (44 kart + knjižica) 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Reiki dimenzije (44 kart + knjižica) 6

Opis

Tako zdravilne. In tako zelo jih potrebuje … prav vsak. Sedaj so na voljo tebi, zato, da vedno veš kaj potrebuješ. Tukaj so Reiki karte, ki jih je navdihnila ta starodavna zdravilnost. Že od leta 1920 Reiki s svojo energijsko podporo navdušuje vsakogar, ki se sreča z njim. In tako je poiskal pot tudi do tebe. Reiki karte so karte, ki jih lahko uporablja prav vsak, pa če si Reiki mojster/mojstrica ali pa se z Reikijem srečuješ prvič.

Te karte ti namreč povedo:

 • kje je padla pozitivna energija in jo je treba zvišati,
 • kje in na kakšen način je potrebna podpora Reikija in
 • kako to podporo hitro skanalizirati tja, kamor svetujejo karte.
 • Karte pa tudi podpirajo pozitivno manifestacijo s svojo veličastno energijo. Kako … ti bodo prišepnile same.

Že več kot desetletje nazaj sem Cristy postala napredna Reiki mojstrica z vpisom v mednarodno bazo priznanih učiteljev. Od takrat sem razvila napredne tečaje Reikija, ki so priljubljeni zato, ker so visoko učinkoviti. Med tem procesom sem prizemljila tudi čudovite karte, saj sem si želela, da bi imel vsak človek hiter dostop do te izjemne energijske podpore, ki nam je bila dana vsem.

POZOR! NAKLADA JE OMEJENA, ZATO SI ZAGOTOVI SVOJE.

Nekaj o Reiki energijah v kartah

Da je Reiki princip energijske podpore, ki upošteva načela univerzalne življenjske energije, se že ve. Kajti beseda “REI” pomeni univerzalno in beseda “KI” pomeni življenjska energija. Univerzalna energija je vir svetlobe in neskončnega življenja. Nekateri ji rečejo Reiki, drugi Bog, tretji Kozmos. Kakorkoli že, je tista večna energija, ki nikoli ne usahne in jo išče nemalo kdo.

Reiki mojstri s to čudovito podporo že dolgo pomagajo ljudem. A Reiki ni »rezerviran« samo za mojstre. Dostopen je vsem. In sploh ni treba, da je proces zakompliciran. Daleč od tega. Reiki potuje hitro in mogočno. Reiki pa se čudovito “obnaša”, če je lahko vtisnjen tudi v nekaj fizičnega. Tako ta fizična stvar postane portal za Reiki. In to so karte.

Kako bodo karte prinašale energijo tebi?

 • Ko jih nekaj vprašaš, takoj sprožiš pretok Reikija.
 • Karte dobesedno “skenirajo” tvojo energijo in poiščejo tvojo “šibko točko”.
 • Karte so seveda tudi sporočilne, zato ti povedo, kje je energija padla in kaj je ta šibka točka
 • Na karti imaš zapisano, kako prenesti Reiki energijo nase ali v tisto, kar se potrebuje.
 • Karte to tudi sprožijo, ti to z aktivacijo (napisano na karti in v knjižici) sprejmeš.
 • A ne samo to.
 • Karte tudi pomnožujejo dobro.
 • Kar pomeni, da če pa se ne potrebuje zdravilnosti, ampak se ti nekaj dobrega dogaja, v to dovedejo ŠE VEČ pozitivne energije, še večji pretok dobrega, še več pozitivne manifestacije.
 • Ko delaš s kartami, lahko pričakuješ tudi veliko znakov, zato dobro opazuj.
 • Če ti bo Reiki želel kaj sporočiti, se po aktivaciji s kartami poda na pot, da ti dostavi informacijo o tem, kaj delati zato, da boš … no … res v redu. :)
 • Če pa si ti morda šolan(-a) Reiki mojster(-ica), potem uporabi te karte zato, da se še nadgradiš. Da svojemu klientu, klientki ne ponudiš samo Reiki podpore, ampak še tako zelo pomembne nasvete, kako naj varujejo svojo energijo.

Pa še nekaj o Reiki portalnih slikah

Digitalna umetnost, ki krasi te karte ni navadna umetnost. Te karte niso »samo še ene« lepe karte, so močna Reiki energija in to boš začutil(-a) tudi sam(-a). Kajti ilustracije so portalne slike, ki dobesedno odprejo pot Reiki podpor do tebe. So energijske slike, energijski portali.

To se čuti že preko spleta, vsekakor pa se to začuti predvsem tako, da karte primeš v roke fizično. Da, slike so jezik. So žive. Govorijo. Kot digitalni umetniki so Oracle Gardians, ki so ustvarjali te karte, unikatni. Zelo so predani takemu risanju, kar se vsekakor čuti. Tudi sami so globoko duhovni in ne rišejo “kar vsega”. Skrbno izbirajo, katere energije so tiste, ki imajo dovolj visoko frekvenco. In hvaležna sem za njihov doprinos, ki je zlata vreden.

Ker so karte tako posebne, jim še dodatno energijo prinaša prav posebna obroba (tokrat v srebrni barvi), ki se svetlika in prinaša še občutke pravljičnosti in eteričnih energij.

Dodatno

Reiki dimenzije (44 kart + knjižica) 7Lastnosti

avtor

format

13.5 x 9.5 cm

isbn

9789619621431

st-strani

54 strani knjižica

vezava

Trda (v škatli)

leto-izida

2024