Orlov let

V knjigi Orlov let se Krišnamurti spoprijema s temami, kot so svoboda, sprememba, mir, nasilje in nenazadnje transcendentalno. Krišnamurti ne izbira besed, ko govori o nesmiselnosti človeškega konflikta in o ranah, ki si jih zadajamo sami.

Orlov let 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.00

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Orlov let 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Orlov let 6

Opis

Džidu Krišnamurti je eden od največjih duhovnih in filozofskih mislecev, ki jih pozna naš svet. Njegov vpliv so čutili Eckhart Tolle, Joseph Campbell in Alan Watts in še danes navdihuje tisoče.


Ni pripadal nobeni veri, sekti ali državi. Prav tako se ni prišteval k nobeni politični ali ideološki šoli. Prav nasprotno, Krišnamurti je vztrajal, da prav te opredelitve vnašajo razdor med človeška bitja in ustvarjajo navzkrižja – zaradi tega pristopa so njegova učenja dandanašnji še posebej pomembna. V knjigi Orlov let se Krišnamurti spoprijema s temami, kot so svoboda, sprememba, mir, nasilje in nenazadnje transcendentalno.

Povabi nas, da se mu pridružimo na izjemnem popotovanju v vse, kar lahko postanemo.

PRELISTAJ KNJIGO >>


Krišnamurti je eden izmed najpomembnejših človeških bitij dvajsetega stoletja.

– Deepak Chopra

Poslušanje Krišnamurtijevih besed je bilo kot poslušanje pogovorov z Budo … kakšna moč, kakšna poosebljena avtoriteta!

– Aldus Huxley


Džidu Krišnamurti se je rodil 12. maja 1895 v mestecu Madanapalle v Indiji. V mladosti sta ga opazila takratna vplivna teozofa Annie Besant in C.W. Leadbeater, ki sta ga izobrazila in vzgojila v veri, da bo postal duhovni vodja. Pozneje se je Krišnamurti razšel s Teozofskim društvom in potoval po svetu kot neodvisni govorec in pisatelj filozofskih razprav ter vprašanj. George Bernard Shaw je menil, da je Krišnamurti najlepše človeško bitje, kar jih je kdaj spoznal, Aldous Huxley pa je postal njegov tesni prijatelj.

Dodatno

Orlov let 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0 cm
isbn 9789617184020
leto-izida 2022
proizvajalec
st-strani 174 strani
vezava Mehka vezava