Portal Altaj

Portal Altaj – na pragu pete dimenzije je potopis in hkrati osebno pričevanje o izjemni življenjski izkušnji, ki se je dotaknila vseh ravni avtoričinega bitja. Knjiga predstavlja južnosibirski Altaj kot enkraten kraj na Zemlji in portal, ki nam odpira vrata v svetove širše zavesti.

Portal Altaj 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.00

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Portal Altaj 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Portal Altaj 6

Opis

Portal Altaj – na pragu pete dimenzije govori o nenavadnem desetdnevnem turističnem potovanju na konjih po prostranstvih južnosibirskega Altaja, ki avtorici kot glavni pripovedovalki prinaša nevsakdanjo in izredno močno osebno izkušnjo.


Knjiga je namenjena široki publiki in ker je večplastna, lahko v njej vsak najde kaj zanimivega zase: za ene bo to potopis, ki jim bo odkril in približal manj znani kotiček našega planeta, za druge avanturistični dopust ene petdesetletnice, za tretje raziskovanje zavedanja in prostranstev zavesti, ki je podprto z omembo dragocenih virov v fusnotah. Pripoved spremljajo številne fotografije, ki bodo bralcu dočarale in še bolj poudarile čudovitost pokrajine in samega potovanja.


Namen knjige je deljenje tovrstne izkušnje z radovednimi bralci, odprtimi za nove uvide in pristope življenju. Izzivi, s katerimi se avtorica na potovanju sooča, prihajajo pretežno od zunaj, odgovore nanje pa mora najti v svoji notranjosti in zrcaljenju z zunanjim svetom. Ravno notranje spraševanje je tisto, kar je danes bistvenega pomena za vse nas.

Ta knjiga je avtoričin prvenec.

Dodatno

Portal Altaj 7Lastnosti

avtor

format

15,0 x 21,0 cm

isbn

9788057023593

leto-izida

2021

proizvajalec

st-strani

119 strani

vezava

Mehka vezava