Prebujenje zavesti

Ko sem pred leti zbirala gradivo za svojo knjigo o Belovodju, sem po naključju srečala doktorja Ševceva. Belovodje je preraslo v Šambalo, naključno srečanje pa v šolanje. Naključij parvzaprav ni a Nekdo je zapisal, da je naključje dogodek, pod katerega se je Bog pozabil podpisati. Ruski doktor znanosti Viktor Mihajlovič

Prebujenje zavesti 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 30.00€.Current price is: 28.50€.

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Prebujenje zavesti 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Prebujenje zavesti 4

Opis

Ko sem pred leti zbirala gradivo za svojo knjigo o Belovodju, sem po naključju srečala doktorja Ševceva. Belovodje je preraslo v Šambalo, naključno srečanje pa v šolanje. Naključij parvzaprav ni a Nekdo je zapisal, da je naključje dogodek, pod katerega se je Bog pozabil podpisati. Ruski doktor znanosti Viktor Mihajlovič Ševcev, psiholog in parapsiholog, je svoje življenje posvetil učenju.

Izviral je iz sibirske šamanske tradicije in kot znanstvenik praznanja svojih šamanskih prednikov skozi znanstvene študije predstavil kot dejstva, ki so našemu kognitivnemu umu sprejemljiva šele, ko jih znanost empirično dokaže, izmeri in formulira. Posredovanje znanja in vedenja prednikov je bilo njegovo življenjsko poslanstvo.

Dodatno

Prebujenje zavesti 5Lastnosti

Teža 0.21 kg
avtor

leto-izida

2009

format

14,5 x 21,0 cm

st-strani

116 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612458331

proizvajalec