Živa knjiga: izvor univerzalne ljubezni

Živa knjiga nam aktivira "antene", s katerimi lahko prestrežemo energijske frekvence, ki jih na zavedni ravni sicer ne prepoznavamo, kar pa ne pomeni, da jih ne "lovimo". Po stiku z Živo knjigo se nam v življenju pričnejo dogajati stvari, ki jih na zavedni ravni prepoznavamo kot spremembe v odnosih, okoliščinah,

Živa knjiga: izvor univerzalne ljubezni 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 30.00€.Current price is: 28.50€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Živa knjiga: izvor univerzalne ljubezni 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Živa knjiga: izvor univerzalne ljubezni 4

Opis

Živa knjiga nam aktivira "antene", s katerimi lahko prestrežemo energijske frekvence, ki jih na zavedni ravni sicer ne prepoznavamo, kar pa ne pomeni, da jih ne "lovimo". Po stiku z Živo knjigo se nam v življenju pričnejo dogajati stvari, ki jih na zavedni ravni prepoznavamo kot spremembe v odnosih, okoliščinah, vsakdanjih situacijah itd., ki pa imajo skupen imenovalec: izjemen dvig intuicije. Ljudje smo racionalna bitja in življenjsko izkustvo nam narekuje, da priznavamo in upoštevamo le stvari, ki jih kognitivno prepoznavamo. Knjiga deluje na nivojih, ki kognitivno niso prepoznavni!

Dotik z Živo knjigo sproži pretok transcendentalne informacije, ki jo naš cogito ne more prevesti v nam prepoznavno obliko. Običajno je, da mi beremo knjigo – v tem primeru pa Živa knjiga bere nas. Avtomatsko se vzpostavi povezava s tistimi frekvencami, ki so za naš življenjski program nujne. Človek potrebuje za svoje zdravje in srečo, torej, da se uresniči kot človek, dvoje: dovolj energije in pravilno informacijo.

Živa knjiga nam posreduje informacije, ki naše energijsko polje reprogramira oz. programira v namen uresničitve svojega življenjskega programa. Živa knjiga se bere z dlanmi: dlani polagamo na strani. Pri tem izhajamo iz svoje intuicije: ali si izberemo poljubno stran ali pa gremo od začetka do konca knjige. Knjigo si lahko položimo tudi na solarni pleksus ali v primeru bolezenskih stanj na obolelo mesto. Priporočljivi čas uporabe knjige je od 15 do 20 min vsak dan, če je le mogoče ob istem času.

Preden pričnemo z branjem knjige, se umirimo in preberemo Veliki poziv. Gre za invokacijo mojstrov, ki jo je potrebno brati s tretjim očesom in na glas. Ob branju teksta bodite pozorni na dejstvo, da ima Veliki poziv tri dele, ki se navezujejo na tri centre na vzporedni sliki:

Iz središča svetlobe, ki je v umu Boga, naj svetloba teče v um ljudi, naj se svetloba preliva na Zemljo… Ob branju tega dela Velikega poziva tretje oko usmerite na spodnji del slike oz. lotosov cvet in se s snopom barv lotosovega cveta skozi tretje oko povežite s cvetom.

Iz središča ljubezni, ki je v srcu Boga, naj ljubezen teče v srca ljudi, naj se Kristus vrne na Zemljo… Ob branju tega dela Velikega poziva tretje oko usmerite na srednji del slike oz. srce in se skozi tretje oko z rožnato barvo povežite s tem srcem.

Iz središča Božanske volje naj cilj usmeri voljo ljudi, tisti cilj, ki mu zvesto sledijo Učitelji, naj ustvarijo svetlobo, ljubezen in moč – to je bodočnost na Zemlji. Ob branju tega dela Velikega poziva tretje oko usmerite v belo kroglo in se s snopom bele barve povežite s to kroglo, obenem pa si v mislih vizualizirajte, da se bela svetloba iz krogle preliva v vas in po vsej Zemlji.

Dodatno

Živa knjiga: izvor univerzalne ljubezni 5Lastnosti

Teža 0.16 kg
avtor

leto-izida

2007

format

14,5 X 20,5 cm

st-strani

62 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

3830043280704

proizvajalec