Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov

Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov 11

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.99

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov 12 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov 13

Opis

Knjiga Rastlinski nadomestki je knjiga postopkov priprave različnih rastlinskih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov. V njej se boste seznanili s pripravo različnih rastlinskih mlekov, jogurtov, kefirja, skute, smetane, masla, namazov in sirov.

Namenjena je ljudem, ki želijo slediti zdravi polnovredni rastlinski prehrani, tistim, ki so intolerantni na laktozo, in pa tistim, ki si le želijo poskusiti nekaj novega in v svojo prehrano vpeljati več rastlinske prehrane.
Recepti oz. postopki v knjigi v 80% vsebujejo postopek fermentacije, kar pomeni, da knjiga omogoča pripravo resnično zdravih in hranljivih rastlinskih nadomestkov mlečnim izdelkom.

Knjiga je delo Erike Gioahin, po izobrazbi magistrice Mikrobiologije, ki se profesionalno ukvarja s fermentirano hrano. Področje fermentirane hrane je začela raziskovati zaradi njenega pozitivnega vpliva probiotičnih živil s prebiotikom na stabilnost človeškega mikrobioma. Želja po razvoju hrane, ki nahrani naše telo in ga neguje od znotraj, jo je popeljala do podajanja znanja priprave fermentiranih živil v obliki delavnic. Vegeteriancem in veganom ter laktozno občutljivim je želela ponudbi bolj zdrave rastlinske nadomestke, zato jo je pot vodila do razvoja rastlinskih fermentiranih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov ter nastanka te knjige.

Dodatno

Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov 14Lastnosti

avtor

Erika Gioahin

format

19 , 5 x 24 , 0 cm

isbn

9789617001372

leto-izida

2022

st-strani

124 strani

proizvajalec

Založba BP

vezava

Trda vezava