Srčne zgodbe

Vsakdo od nas ima svojo srčno zgodbo, le da se včasih tega sploh ne zavedamo, saj menimo, da je naša življenjska zgodba nepomembna, in da smo tudi mi sami preveč nepomembni, da bi bili vredni srčne zgodbe in izpolnjujočega življenja. Ni ga človeka, ki se ne bi občasno spopadel z

Srčne zgodbe 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.00€.Current price is: 18.05€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Srčne zgodbe 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Srčne zgodbe 3

Opis

Vsakdo od nas ima svojo srčno zgodbo, le da se včasih tega sploh ne zavedamo, saj menimo, da je naša življenjska zgodba nepomembna, in da smo tudi mi sami preveč nepomembni, da bi bili vredni srčne zgodbe in izpolnjujočega življenja. Ni ga človeka, ki se ne bi občasno spopadel z vzponi in s padci, z dobrimi in s slabimi časi, z zdravjem in z boleznijo, z dobičkom in z izgubo, s srečo in z nesrečo, z ljubeznijo in s strahom …

To ni knjiga, ki govori zgolj o težavah, ovirah in izzivih, pač pa knjiga, ki nas usmerja k rešitvam, k novim priložnostim in k ljubezni. Preko resničnih življenjskih zgodb lahko prepoznamo in ponotranjimo marsikateri življenjski nauk, in tako naredimo korak naprej na svoji poti.

Kako bi se vi odzvali, če bi vam zdravniki dejali, da ne boste mogli več normalno hoditi, da je vaša bolezen (rak) neozdravljiva, ali pa da je vprašanje, če boste sploh še kdaj slišali? Kakšni bi bili vaši odzivi, misli, čustva? Bi obupali in se vdali v usodo ali vztrajali? Ali pa ko se spopadate s težavami s težo, z zdravjem in s sprejemanjem samih sebe? Ali pa ko nekje na pol poti, ko se na primer odpravljate na pot okoli sveta, nepričakovano doživite prometno nesrečo in je avto praktično »totalka«? Spet druga srčna zgodba govori o tem, kako je mlado dekle šlo na obisk k svojemu dragemu, ki je bil v vojski na čisto drugem koncu države. Časovna stiska, nepričakovane težave s prevozom … in še kup drugih nevšečnosti. Bi se vi vdali in obupali, ali pa bi raje pogumno vztrajali dalje?

Ko boste prebrali Srčne zgodbe, boste postali drugačen človek, bolj se boste naučili ceniti sebe, svoje sposobnosti, sluh, zdravje, noge, ljubljeno osebo … To je knjiga, ki prinaša upanje in med ljudmi širi radost, srečo in ljubezen.

Naj vas Srčne zgodbe navdihnejo in usmerijo na pot ljubezni, radosti in sreče. Resnično si zaslužite imeti to knjigo na svoji knjižni polici. Vedno ko jo boste pogledali, se boste spomnili, da vse le ni tako črno kot se zdi, in da upanje vedno ostaja. Le zaupati morate, Srčnje zgodbe pa so vam pri tem lahko v veliko oporo, navdih in spodbudo.

Dodatno

Srčne zgodbe 4Lastnosti

Teža 0.40 kg
avtor

leto-izida

2007

format

14,0 x 21,0 cm

st-strani

263 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616670005

proizvajalec