Trije koraki do sreče

Tokrat je avtorica spet spregovorila o stvareh, o katerih še ni pisala, ker čuti, da ste pripravljeni sprejeti še več. Knjiga govori o poglobljeni najpomembnejši nalogi vsakega posameznika – kako se imeti zdravo rad …. o prejšnjih življenjih in kako povezati preteklost, sedanjost in prihodnost. Nadgradili boste znanje o lahkotni

Trije koraki do sreče 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.90€.Current price is: 23.65€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Trije koraki do sreče 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Trije koraki do sreče 4

Opis

Tokrat je avtorica spet spregovorila o stvareh, o katerih še ni pisala, ker čuti, da ste pripravljeni sprejeti še več. Knjiga govori o poglobljeni najpomembnejši nalogi vsakega posameznika – kako se imeti zdravo rad …. o prejšnjih življenjih in kako povezati preteklost, sedanjost in prihodnost.

Nadgradili boste znanje o lahkotni manifestaciji in kreaciji. Odkrili boste, kakšni trije koraki so potrebni za spremembo svojega življenja, poglobili znanje o vzorcih; kako se ustvarjajo in zakaj ob joku svojih otrok oz. druge osebe skočite v krč. Nagradili boste teorijo in jo s tisoč in enim nasvetom lahkotno izvajali v praksi. Predvsem pa avtorica razkriva, čez kakšne preizkušnje gre in kako spreminja svoje življenje. Ta knjiga je namenjena vsem, ki ste si želeli nekaj več!

Dodatno

Trije koraki do sreče 5Lastnosti

avtor
cas-trajanja
format 12,5 x 19,0 cm
isbn 9789619375631
leto-izida 2017
proizvajalec
st-strani 229 strani
vezava Mehka vezava