Uporabna astrologija

Se zavedate svojih zmožnosti in slabosti? Si vedno pogosteje zastavljate vprašanje, kaj je še tisto neodkrito in speče v vas, s čimer bi si olajšali življenje, da bi zaživeli polnejše in srečnejše ? Ste presenečeni, ko opazujete svoje potomce in v njih prepoznavate svoje lastnosti ali lastnosti vaših staršev oziroma

Uporabna astrologija 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.00€.Current price is: 18.05€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Uporabna astrologija 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Uporabna astrologija 4

Opis

Se zavedate svojih zmožnosti in slabosti? Si vedno pogosteje zastavljate vprašanje, kaj je še tisto neodkrito in speče v vas, s čimer bi si olajšali življenje, da bi zaživeli polnejše in srečnejše ? Ste presenečeni, ko opazujete svoje potomce in v njih prepoznavate svoje lastnosti ali lastnosti vaših staršev oziroma vaših daljnih prednikov, o katerih ste le bežno slišali?

Na vsa ta vprašanja in še na mnoga druga vam lahko odgovori astrologija, če jo znate pravilno uporabljati. In prav to orodje boste dobili v priročniku, ki je pred vami, uporaben in vsem razumljiv vodnik pri razumevanju lastne ali katere druge astrološke karte. Želim vam veliko lepih trenutkov, čeprav je včasih težko pogledati v ogledalo in se spoprijeti z resnico – astrološka karta je naše ogledalo, brez olepševanj in zavajanj.

Dodatno

Uporabna astrologija 5Lastnosti

avtor

cas-trajanja
format

21,0 x 13,0 cm

isbn

9789612859459

leto-izida

2017

proizvajalec

st-strani

157 strani

vezava

Mehka vezava