Usoda duš

Ameriški mojster hipnoterapije Michael D. Newton je na podlagi številnih seans prišel do novih odkritij o usodi duš in to popisal v več kot 500 strani debeli knjigi, ki v obliki intervjujev odstira pogled v skrivnost zasmrtja. Knjiga je ameriška uspešnica. Vstopite v osrčje duhovnega sveta V knjigi Usoda duš

Usoda duš 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 29.90€.Current price is: 28.40€.

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Usoda duš 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Usoda duš 3

Opis

Ameriški mojster hipnoterapije Michael D. Newton je na podlagi številnih seans prišel do novih odkritij o usodi duš in to popisal v več kot 500 strani debeli knjigi, ki v obliki intervjujev odstira pogled v skrivnost zasmrtja. Knjiga je ameriška uspešnica.

Vstopite v osrčje duhovnega sveta
V knjigi Usoda duš se 67 ljudi, kot ste vi, spominja svojega življenja med življenji. Dr. Michael Newton, mednarodno priznani duhovni hipnoterapevt, vas še enkrat popelje v osrčje duhovnega sveta. Ta knjiga, ki temelji na avtorjevih pionirskih raziskavah posmrtnega življenja, je namenjena tako bralcem njegovega prvega dela, Potovanje duš, kot tudi tistim, ki se prvič podajate v skrivnosti duhovnega življenja.

Raziščite pomen vaših lastnih duhovnih spominov, ko boste brali zgodbe ljudi v globoki hipnozi, ki pripovedujejo o:
– našem namenu na Zemlji,
– duhovnih prizoriščih, kamor duše odidejo po smrti,
– načinih, kako se duše povezujejo z živimi,
– duhovnih vodnicah in svetu modrih bitij, ki nas po vsakem življenju temeljito izprašajo,
– sorodnih dušah,
– povezavah med duhovnimi skupinami in človeškimi družinami,
– reinkarnaciji in potovanjih duš med življenji,
– povezavi med dušo in možgani,
– razlogih, zakaj si duše izberejo določena telesa.
“Potovanje duš je bilo moje prvo romanje skozi duhovni svet po mogočni reki večnosti. Usoda duš vas bo popeljala na drugo odpravo po čudesih duhovnega sveta po isti reki navzgor, pri čemer bodo za radovednejše posameznike organizirani stranski izleti po glavnih pritokih. Na našem potovanju bomo odkrili še več skritih vidikov poti, ki jo začnemo po smrti, in bolje spoznali neverjeten smisel za red, ki obstaja v življenju med življenji.”

Dr. Michael Newton ima doktorat iz svetovanja, je priznani hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente popelje prek doživetij iz preteklih življenj do pomembnejšega obstoja duše med življenji.

Dodatno

Usoda duš 4Lastnosti

Teža 0.40 kg
avtor

leto-izida

2002

format

13,00 x 19,50 cm

st-strani

545 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9616005391

proizvajalec