Vrnitev gentlemana

Ustvarjanje negovalnih povezav z zaobjemanjem pristnega sebe. Ali je lahko moški spoštljiv, prijazen, skrben, poleg tega pa tudi močan?
Vrnitev gentlemana 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 22.00€.Current price is: 20.90€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vrnitev gentlemana 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vrnitev gentlemana 6

Opis

Dr. Dain Heer pravi, da je biti resnični gentleman najprej in predvsem »biti najboljši, kar ste lahko kot moški – kakor koli je to videti za vas«. Knjiga Vrnitev gentlemana je polna orodij in strategij, ki vam pomagajo priti do tega prostora.

Z njegovo značilno iskrenostjo, igrivo radovednostjo in humorjem ponuja zanimive vpoglede in mogočna, transformativna vprašanja, ki vas bodo odprla novim možnostim.

PRELISTAJ KNJGO >>

Raziskovali boste, kako ste odrezali dele sebe, da bi se prilegali v okvire pričakovanj drugih, spoznali učinkovito orodje za opuščanje zastrupljajočih prepričanj, ter čistili pot za nove, pristne izkušnje v svojem življenju.

Odkrili boste mite in zakoreninjene vzorce, ki lahko uničijo možnosti za izpolnjujoče odnose, in kako graditi negovalne odnose z moškimi in ženskami v svojem življenju (in tudi z moškim v ogledalu).

Končno boste spoznali ključe za spoštovanje drugih – ne da bi pri tem izgubili sebe – in za navdihovanje prihodnjih rodov s tremi darili, ki jih gentleman lahko da otrokom v svojem življenju.


Dr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa. S popolnim dopuščanjem, skrbnostjo, humorjem in fenomenalnim védenjem ljudi navdušuje in vabi k več zavedanja. Več: www.DrDainHeer.com

Dodatno

Vrnitev gentlemana 7Lastnosti

avtor

format

12,7 x 18,4 cm

isbn

9789617090772

leto-izida

2021

proizvajalec

st-strani

154 strani

vezava

Mehka vezava