Ljubezenska moč Zemlje

Budnica prvinski moči človeškega srca – Kaj se pravzaprav dogaja z našim domačim planetom in kakšna je pri tem vloga srca, tega neutrudno utripajočega jedra, simbola vsepovezujoče ljubezni?

Ljubezenska moč Zemlje 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.00

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ljubezenska moč Zemlje 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ljubezenska moč Zemlje 6

Opis

Budnica prvinski moči človeškega srca

Kaj se pravzaprav dogaja z našim domačim planetom in kakšna je pri tem vloga srca, tega neutrudno utripajočega jedra, simbola vsepovezujoče ljubezni?

Komaj smo prestopili prag tretjega tisočletja, že smo se kot človeška skupnost znašli znotraj težko prehodnega ozkega grla. Po eni strani smo žrtve civilizacije, ki sledi logiki uma in grozi, da nas bo spremenila v kibernetične služabnike naših lastnih konceptov. Po drugi strani pa se počutimo nemočne pred tako imenovanimi podnebnimi spremembami. Te groze uničiti življenjske razmere na Zemlji.

S knjigo želi avtor glasno izreči trditev, da smo človeška bitja ob prebujeni moči in lepoti našega srčnega sistema – in ob pomoči ljubezenskih vzgibov Zemlje in njenih elementarnih svetov – sposobni zbrati dovolj navdiha in moči za preobrazbo strašljivih okoliščin, s katerimi je otežena sodobnost.

Dodatno

Ljubezenska moč Zemlje 7Lastnosti

avtor

format

13,0 x 21,0 cm

isbn

9789619534236

proizvajalec

leto-izida

2023

st-strani

180 strani

vezava

Mehka vezava