Zdravje iz Božje lekarne

Nasveti in izkušnje z zdravilnimi zelišči – Knjiga Zdravje iz Božje lekarne pokaže, da lahko vsak posameznik skrbi za svoje zdravje, če skrbno in ob pravem času nabira zelišča iz Božje lekarne, pije dnevno ali med zdravljenjem čaje, izvlečke pa uporablja za masažo ali obkladke, parne in navadne kopeli in podobno.

Zdravje iz Božje lekarne 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.90€.Current price is: 20.80€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zdravje iz Božje lekarne 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zdravje iz Božje lekarne 6

Opis

Nasveti in izkušnje z zdravilnimi zelišči

Knjiga Zdravje iz Božje lekarne pokaže, da lahko vsak posameznik skrbi za svoje zdravje, če skrbno in ob pravem času nabira zelišča iz Božje lekarne, pije dnevno ali med zdravljenjem čaje, izvlečke pa uporablja za masažo ali obkladke, parne in navadne kopeli in podobno.

V času, ko se velika večina ljudi oddaljuje od naravnega načina življenja in jim zaradi nepravilnega odnosa do življenja grozijo številne bolezni, bi se morali vrniti k našim zdravilnim rastlinam, ki nam jih je podaril Bog že v pradavnih časih.

Župnik Kneipp govori o tem v svojih knjigah, “da za vsako bolezen raste zelišče”.

Ko se odločimo za uporabo zdravilnih zelišč, moramo začeti z zelišči za čiščenje krvi: čemaž, kopriva, jetičnik, regrat in trpotec. Takšno zdravljenje, opravljeno točno po navodilih, ne more nikdar škoditi.

Če ne prinese nobenega olajšanja ali le malo pomaga, so najverjetneje v stanovanju ali na delovnem mestu škodljiva zemeljska sevanja. V tem primeru priporočam, da pokličete izkušenega radiestezista, ki bo v prostorih poiskal mesta brez sevanja.

Pri izrazito slabem počutju, vročini in jasnih bolezenskih znakih je nujno, da pravočasno poiščemo zdravnika, ki postavi diagnozo in svetuje. Samoumevno je tudi, da zdravnik bdi nad potekom težke bolezni in njenim zdravljenjem.

Človeka najbolj opogumi, če najde izhod iz brezupnega bolehanja s svojo močjo in svojo voljo ter z Božjo pomočjo zdravilnih zelišč. Znova pridobljeno zdravje, za katero je človek sam odgovoren, tako poveča človeško dostojanstvo, da bolniku postopoma pomaga iz njegove pred tem brezizhodne bolezni.

Dodatno

Zdravje iz Božje lekarne 7Lastnosti

avtor

Maria Treben

format

21 , 5 x 30 , 0 cm

isbn

9789619025680

leto-izida

2016

proizvajalec

založba mavrica

st-strani

104 strani

vezava

Trda vezava