Barve in števila

Louise – ženska, ki z modrostjo in ljubeznijo barva platno svojega življenja Vsakdo med nami ima lastne vibracije osebnih števil in vibracije osebnih barv. Nekatera od teh števil so stalna, na primer rojstni datum. Imamo pa tudi začasne osebne barve, ki se spreminjajo s koledarjem. Če se zavestno obdajamo z

Barve in števila 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

14.00

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Barve in števila 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Barve in števila 3

Opis

Louise – ženska, ki z modrostjo in ljubeznijo barva platno svojega življenja

Vsakdo med nami ima lastne vibracije osebnih števil in vibracije osebnih barv. Nekatera od teh števil so stalna, na primer rojstni datum. Imamo pa tudi začasne osebne barve, ki se spreminjajo s koledarjem. Če se zavestno obdajamo z osebnimi barvami, se bolj uglasimo s kozmičnimi silami.

Tako barve kot števila imajo pomen. V tej knjigi sta njuna nabora obravnavana skupaj, saj nas numerologija uči, da je vsako število povezano z določeno barvo in da se vibracije lahko spremenijo vsak mesec in dan. In kot se spreminjajo vibracije števil, se tudi barve.

Mnogo je poti, da z življenjem sodelujemo. Zavestna uporaba osebnih števil in barv je ena tistih stvari, ki omogočajo, da nam dnevi tečejo bolj gladko. Ta knjiga nam prikaže nov način, kako barve in števila vključiti v vsakdanje življenje in ga uravnovesiti. Števila in barve napolnjujejo naše dni in lahko dobrodejno učinkujejo na naše življenje ter življenjsko držo. Lahko so temelj našim afirmacijam in izjavam o sebi, kar je tudi namen te knjige.

Vse barve so dobre, v določenih okoliščinah pa nam je z določenimi prijetneje. Svoj vsakdanjik lahko izboljšamo tako, da se obdamo s takimi, ki so v določenem dnevu najbolj v skladu z našimi osebnimi vibracijami. Naše dnevne, mesečne in letne vibracije razkriva proučevanje števil. Kadar izberemo barvo, ki je povezana z določenimi vibracijami, in smo pozorni, kaj nam pravi to število, smo bolj uglašeni z življenjem.

Kot boste spoznali, ima vsak OSEBNI DAN svojo barvo, ki je v sozvočju s številom tistega dne. Vsak OSEBNI DAN ima tudi dragulj, ki je v sozvočju z barvo in številom. Dragulji imajo tako kot barve vibracije, in če jih nosimo, lahko okrepijo želeno razpoloženje. Obstaja tudi ključna besedna zveza, ki daje ton OSEBNEMU DNEVU.

Vsakemu OSEBNEMU DNEVU je dodana afirmacija, ki vabi, da se osredotočate na te pozitivne misli. Izrekajte jih že zjutraj, kmalu potem, ko se prebudite, in se tako pripravite za svež, nov dan, poln radosti, učenja in rasti.

Dodatno

Barve in števila 4Lastnosti

Teža 0.12 kg
avtor

leto-izida

2011

format

12,5 x 18,5 cm

st-strani

72 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804424

proizvajalec