Duša vodenja – Odklepanje svojega potenciala za veličino

Deepak Chopra, dr. med., je prehodil ugledno poslovno pot kot pisatelj, predavatelj in zdravnik. Je avtor mnogih svetovnih knjižnih uspešnic in ustanovitelj Choprovega centra za dobro počutje v Carlsbadu v Kaliforniji. V pričujoči knjigi se ukvarja z vodenjem, današnjim voditeljem odpira vrata do skrivnosti uspeha. Še nikdar nismo tako močno

Duša vodenja - Odklepanje svojega potenciala za veličino 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 25.00€.Current price is: 23.75€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Duša vodenja - Odklepanje svojega potenciala za veličino 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Duša vodenja - Odklepanje svojega potenciala za veličino 3

Opis

Deepak Chopra, dr. med., je prehodil ugledno poslovno pot kot pisatelj, predavatelj in zdravnik. Je avtor mnogih svetovnih knjižnih uspešnic in ustanovitelj Choprovega centra za dobro počutje v Carlsbadu v Kaliforniji. V pričujoči knjigi se ukvarja z vodenjem, današnjim voditeljem odpira vrata do skrivnosti uspeha.

Še nikdar nismo tako močno potrebovali razsvetljenega voditelja, kot ga potrebujemo zdaj. Prav gotovo je ta refren mogoče slišati že stoletja, pa vendar. V drugem desetletju enaindvajsetega stoletja je človeštvo grožnja za svoj lastni obstoj, s tem ko slepo spodkopava nosilne stebre okolja, ki oskrbuje naše življenje. V iskanju rešitev za velike težave našega časa se ne moremo več obračati na oblast, pa naj bo še tako dobronamerna, ali na kogar koli drugega razen na nas same. Pa še pri zanašanju nase moramo poseči globlje od neprestanega vpitja ega, globlje od logike in razuma, vse do mirnega prostora v sebi: do kraljestva duše.

Dodatno

Duša vodenja - Odklepanje svojega potenciala za veličino 4Lastnosti

Teža 0.38 kg
avtor

leto-izida

2013

format

24,0 x 16,0 cm

st-strani

204 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616897273

proizvajalec