Sporočila od prijatelja

Kratek in preprost vodnik, kako prevzeti odgovornost za svoje življenje Avtor nas z jasno, celo humorno in vedro pojasnjenimi strategijami in pristopi v knjigi Sporočila od prijatelja popelje skozi labirint sprememb, s katerimi si lahko takoj izboljšamo kakovost naših življenj. Avtor nas z jasno, celo humorno in vedro pojasnjenimi strategijami

Sporočila od prijatelja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 14.90€.Current price is: 14.16€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sporočila od prijatelja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sporočila od prijatelja 3

Opis

Kratek in preprost vodnik, kako prevzeti odgovornost za svoje življenje

Avtor nas z jasno, celo humorno in vedro pojasnjenimi strategijami in pristopi v knjigi Sporočila od prijatelja popelje skozi labirint sprememb, s katerimi si lahko takoj izboljšamo kakovost naših življenj.

Avtor nas z jasno, celo humorno in vedro pojasnjenimi strategijami in pristopi popelje skozi labirint sprememb, s katerimi si lahko takoj izboljšamo kakovost naših življenj. Spregovori o pomenu odločitev, izbiri življenjskega fokusa, pomembnosti osredotočenosti, teži in posledicah naših prepričanj, hranilni vrednosti vztrajnosti in osebne moči, o iskanju rešitev namesto ukvarjanja s problemi, o določanju življenjskih ciljev in še marsičem.

O avtorju:

Anthony Robbins že več kot petintrideset let svojega življenja pomaga ljudem po vsem svetu, da odkrijejo svoje edinstvene kakovosti in razvijejo svojo veličino. Velja za vodilnega poznavalca vrhunske uspešnosti in osebne učinkovitosti ter je priznana avtoriteta na področju psihologije vodenja, pogajanja, osebne preobrazbe in organizacijske prenove. Za svoje strateško razmišljanje in humanitarna prizadevanja je neprestano nagrajevan.

Je avtor mednarodnih knjižnih uspešnic, petih knjig, ki so izšle v štirinajstih jezikih, ter učinkovitega osebnega in strokovnega razvojnega sistema Osebna moč; po vsem svetu je bilo prodanih več kot 40 milijonov avdio posnetkov.

Svetoval je voditeljem z različnih življenjskih področij – predsednikom, političnim voditeljem, humanitarnim aktivistom, direktorjem in vodjem multinacionalnih korporacij, psihologom, svetovno znanim zdravnikom, vrhunskim športnikom in športnim ekipam, vidnim osebam iz sveta zabave, učiteljem in staršem.

Dodatno

Sporočila od prijatelja 4Lastnosti

avtor

cas-trajanja
proizvajalec
format

12,5 x 20,5 cm

isbn

9789619411681

leto-izida

2018

st-strani

119 strani

vezava

Mehka vezava