Obdobja našega življenja

Resnična doživetja, ki so opisana v tej knjigi, katere 'gostiteljica' je avtorica uspešnic Louise L. Hay, so bila izbrana dela iz del nekaterih najbolj priznanih pisateljev in učiteljev s področja samopomoči, spreminjanja družbene zavesti in duhovnosti. To so zgodbe, ki odražajo metafizične čudeže, pomembne mejnike, ganljive, humorne, in včasih presunljive

Obdobja našega življenja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 28.00€.Current price is: 26.60€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Obdobja našega življenja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Obdobja našega življenja 3

Opis

Resnična doživetja, ki so opisana v tej knjigi, katere 'gostiteljica' je avtorica uspešnic Louise L. Hay, so bila izbrana dela iz del nekaterih najbolj priznanih pisateljev in učiteljev s področja samopomoči, spreminjanja družbene zavesti in duhovnosti.

To so zgodbe, ki odražajo metafizične čudeže, pomembne mejnike, ganljive, humorne, in včasih presunljive spomine ter nenevadno bridka osebna doživetja. Poleg tega pa je tu mnogo pripovedi, ki vas bodo brez dvoma prisilile, da boste sedli in vzkliknili 'uau'!

Ko boste prebirali to nenevadno privlačno antologijo, se boste smejali, jokali… večina od vas pa bo opomnjena, da resnica ni le bolj nenevadna od fikcije, ampak je tudi neskončno bolj zanimiva!

Dodatno

Obdobja našega življenja 4Lastnosti

Teža 0.61 kg
avtor

leto-izida

2008

format

15,5 x 22,5 cm

st-strani

315 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612268800